Looijen Advocaat
Uw hulp in
donkere dagen
Echtscheidingsrecht

Neem contact op met Advocaat Looijen, vlakbij Arnhem

Advocaat Looijen werkt alleen en hecht waarde aan persoonlijk contact. Bij hem hoeft u zich geen nummer te voelen. Heeft u hulp nodig in een van de rechtsgebieden waarin hij gespecialiseerd is? Neem dan contact met hem op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Hoe komt u bij Advocatenkantoor Looijen

Hoe komt u bij Advocatenkantoor Looijen

Advocatenkantoor Looijen is centraal gelegen in Zetten, vlakbij Arnhem en makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. De A15 en de A50 lopen vlakbij Zetten. En Zetten heeft een treinstation, Zetten-Andelst, waar treinen uit de richting Tiel en Arnhem stoppen.

Contactformulier

Parkeren

Het kantoor heeft een ruime, eigen parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Arbeidsrecht

Officiële Kantoorinformatie

In het kader van de Europese Dienstenrichtlijn 2006/123/EV wordt de volgende informatie verstrekt over enige juridische en administratieve aspecten die betrekking hebben op onze kantoororganisatie.

Ons kantoor is een eenmanszaak en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem, onder kvk-nummer: 09109815.

Tevens is ons kantoor ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, gevestigd aan de Neuhuyskade 94 te 2596 XM Den Haag, telefoonnummer (070) 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

Ons btw-nummer is: 077855887B01

Ons kantoor heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. De financiële dekking bedraagt €500.000 per aanspraak, zulks tot een maximum van €1 miljoen euro per jaar. Geografisch is de dekking beperkt tot de in de Nederlandse rechtssfeer uitgevoerde werkzaamheden als advocaat. De naam en het adres van de aansprakelijkheidsverzekeraar zijn: Nassau Verzekeringen, Westblaak 22, 3000 AB Rotterdam